SePoarta.ro - Destinatii turistice

 

JAMAICA - DESTINATIE TURISTICA

Cea de-a treia insula, ca marime din  Caraibe, dupa Cuba si Hispaniola, este cunoscuta ca fiind si cea mai plina de culoare.  Amestec de aer tropical, nisipuri albe, flori viu colorate si apa albastra, nimic mai idilic, unul dintre cele mai frumoase locuri de vacanta din lume.  Este un loc unic, si destul de familiar pentru cei care il viziteaza pentru prima data, recunoscut pentru multitudinea de activitati pe care un turist infocat de aventuri le poate face. De la echitatie si scufundari pana la alpinism. Mult mai mare si mai variata decat se asteapta orice vizitator, Jamaica nu poate fi explorata in cateva zile, o data ajuns aici nu poti pleca fara sa nu o cunosti

Informatii turistice:

Majoritate populatiei este africana, dar intalnesti si numerosi europeni si asiatici stabiliti in aceste zone, populatia totala fiind de 2,8 milioane locuitori (estimare aproximativa din anul 2007). Limba oficiala este engleza, deci nu vei intalni niciun fel de probleme de comunicare; “patois” este dialectal conventional utilizat.

Indiferent de perioada anului in care alegeti sa mergeti, temperatura este destul de ridicata, variatiile de la un anotimp la altul fiind destul de scazute. Sezonul de varf in este intre 15 decembrie si 15 aprilie, atunci se intalnesc cele mai ridicate temperturi si este considerate perioada optima pentru petrecerea timpului liber. Cea mai putin costisitoare perioada este august-octombrie, este extra-sezon, o perioada cu uragane si furtuni puternice; de amintit este faptul ca  recent cele mai multe complexuri turistice din zona ofera asa numita “garantie de uragane” prin care garanteaza returnarea costurilor seriviciilor oferite in caz de vreme neprielnica.

Ce nu trebuie sa ratezi daca ajungi aici:

Nine Mile – locul de nastere al superstarului reggae Bob Marley, ajungi in zona rurala si poti explora cunscand aici adevarata Jamaica.

Cascada raului Dunn  - nici o vacanta nu este suficient de frumoasa pe o asemenea insula fara vizitarea acestei cascade, sunt organizate excursii si poti participa fara ezitare, mai ales daca esti un iubitor al alpinismului.

 

 

  • Vacanta in Jamaica


Rasaritul de pe Plaja de la Negril, una dintre cele mai frumoase plaje din Jamaica, recunoscuta prin nisipul alb si cel mai frumos rasarit din lume, magie pura. Agentiile de turism din intreaga lume ofera serivicii complete pentru aceasta atractie turistica unica.

Coasta de nord, recunoscuta pentru shopping, aici fiind amplasate cele mai luxoase resorturi turistice. Aici te poti bucura de cele mai savuroase mese, tipice jamaicane dar si de un mediul cosmopolit.

Parcul de agreement Hollywell – una dintre cele mai ascunse bogatii naturale din Jamaica, perfect pentru iubitorii atractiilor eco-turistice. Situata la o altitudine de se gaseste aici o imbinare perfecta de vegetatie tropicala.

Costuri pentru o vacanta completa:

Cea mai ieftina cazare, este oferita de la 39 de Euro pe noapte, pentru o camera simpla in extrasezon. De obicei sunt incluse in acest prêt servicii all inclusive. Pentru hoteluri de 4 stele, preturile pornesc de la 100 de Euro pe noapte, de asemenea sunt oferite servicii all inclusive.

Pentru o vacanta completa agentiile de turism au oferte diferite, in functie de dorinte si buget, se porneste de la  1300 de euro de persoana. Sunt incluse transportul cu avionul, 7 nopti de cazare la un hotel de 3 stele.  

De stiut, daca doriti sa faceti o vacanta pe cont propriu, majoritate hotelurilor fac rezervari online (online booking), pretul biletului de avion pentru o persoana pleaca de la 800 de euro, in functie de sezon,  iar taxele de aeroport sunt 250 de euro, in care de obicei nu  sunt incluse transportul aeroport-hotel si hotel-aeroport.

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu