SePoarta.ro - Destinatii turistice

 

DESTINATII TURISTICE DE VIS
PENTRU INDRAGOSTITI
-TOP 5 ORASE-

Chiar daca ai ales deja destinatia pentru urmatoarea ta vacanta, trebuie sa ai in vedere ca exista cateva orase in lume, ce au aerul acela deosebit sa faca din vacanta una ideala impreuna cu jumatatea ta.

Buenos Aires se spune "pentru un tango, este nevoie de doi", si nu exista niciun alt loc pe pamanat unde ai putea exersa mai bine acest dans, decat in Buenos Aires, locul de nastere al acestui dans sexy. "Parisul" Americii de Sud, caci asa este intitulata capitala Argentinei, datorita aerului romantic pe care l-a dobandit, cu un amestec de lume veche europeana, cu stil si eleganta si lume latina plina de viata si vibratii. O data ce l-ai cunoscut vei observa ca este intradevar cu totul deosebit.  Romantismul este o comoara nationala, si il veti gasi oriunde veti merge in Argentina. Pentru cei care aleg sa se casatoreasca aici, cel mai potrivit moment este in luna martie, in timpul festivalulul de tango. Nu iti ramane decat sa iti pui rochia rosie, pantofii si sa iti inviti partenerul la dans.

Dubrovnik "daca vrei sa vezi paradisul pe pamanat, vino la Dubrovnik", asa spunea scriitorul irlandez George Bernard Show despre orasul de pe coasta de sud a Dalmatiei. Este recomandat ca fiind un oras perfect pentru cuplurile de indragostiti, o "bijuterie a Marii Adriatice".  Este cunoscut  ca statiune turistica, dar si ca cel mai bine pastrat oras medieval din lume. Peretii multor cladiri din oras, ce dateaza din secolele al-13-lea si al-14-lea sunt intacte, cel mai mare turn din oras "Minceta" a fost construit in 1463 si exista si astazi. Orasul este parte a patrimoniului Unesco si se considera ca este locatia din piese lui Shakespeare's play Twelfth Night. Desi nu este un loc de vacanta mediatizat astazi, este fara indoiala unul dintre cele mai romantice orase.

  • Vacanta in africa

Paris  printre cele mai vizitate orase din lume, mai ales de catre cuplurile de indragostiti. Pentru o vacanta in capitala Frantei nu trebuie ratate: Arcul de Triumf, cumparaturi pe Champ Elysees, Parisul vazut de pe colina catedralei Montmartre, Opera Garnier, Muzeul Louvre, gradinile Tuileries, si nu in ultimul rand o croaziera romantica pe Sena. Parisul este denumit si "orasul luminii", datorita vietii culturale si intelectuale extreme de bogate, un oras surprinzator de viu si colorat, ce impresioneaza anual milioane de vizitatori.

Quebecsugereaza aerul romantic din Paris si farmecul unui sat de provincie, cu o istorie bogata, o varietate de galerii de arta si muzee, alee pietonale cu cafenele si multe posibilitati de a face cumparaturi si de a petrece timpul liber. Situat la 155 de mile de Montreal, pe pitorescul rau St Lawrence, Quebec este o destinatie cat se poate de intima si romantica, cu patru secole de cutura franceza si cu o arhitectura impresionanta.

Santa Barbara -  situat intre plajele Pacificului si  peisajul montan al muntilor Santa Ynes, este atractia turistica principala de petrecere a timpului liber si una dintre cele mai frumoase locatii pentru o nunta de vis. Cunoscut sub numele de Riviera ameriana, este un oras distictiv ce ilustreaza arhitectura coloniala spaniola de patrimoniu

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu