SePoarta.ro - Destinatii turistice

 

CEL MAI DINAMIC SI SPECTACULOS
ORAS DE PE PAMANT: LAS VEGAS

Straluceste din mijlocul desertului Nevada, cel mai dinamic si spectaculos oras de pe pamant: Las Vegas. Oras ce nici nu exista la inceputul secolului XX, are acum un million de locuitori si un numar impresionant de hoteluri de lux si peste 40 de milioane de vizitatori anual. Nu este un oras real, ci unul alimentat de milionele de turisti in cautarea aventurii si a jocurilor de noroc. Fiecare complex hotelier, este un loc extraordinar, un taram al fantasticului ce se poate intinde pe o lungime de o mila, in interiorul caruia invariabil vei gasi un casino recunoscut.

Nici nu exista suficiente cuvinte pentru a se descrie luxul si inalta tehnologie imbinate perfect, dar se stie cu siguranta ca o data ce ai patruns intr-un asemenea loc, ultimul lucru pe care vrei sa il faci este sa pleci, atractivitatea este uriasa. Nu exista noapte sau zi, activitatea este permanenta si face pe oricine sa uite notiunea de timp. In anii '50 si '60 vizitatorii veneau aici cu masina, la capatul lungului drum ii asteptau oazele luxoase din mijlocul desertului. Toti cei care vin pentru prima data raman fascinati; se spune: clientul este rege in Las Vegas, orice vrea clientul orasul ii ofera.

Chiar daca nu esti in cautare de senzatii tari, sau infocat dupa jocurile de noroc, vei gasi cu siguranta ceva pentru gustul tau.  Daca esti in cautare de cazare mai ieftina, vei gasi chiar si aici. Orasul este recunoscut ca fiind extreme de democratic, si indiferent cum esti imbracat, cum arati si de unde vii  esti binevenit in oricare restaurant, hotel sau local.

Jocurile de noroc - evident toate drumurile din acest fabulos oras duc aici, totul se asociaza cazinourilor.  Majoritatea celor care vin in Las Vegas, vin sa joace, 85% dintre vizitatori isi incearca norocul, jumatatea pierd si jumatate castiga, dar la final aproape nimeni nu este invingator. In medie fiecare pierde anual 665 de dolari americani. Ceea ce este minunat, este ca petreci o vacanta unica incat nu te vei supara, indiferent cat vei hotari sa joci si cat vei pierde aici, de aceea nici nu mai sunt numite jocuri de noroc ci simple jocuri.

Chiar daca majoriatea resorturilor hoteliere au pus accent in ultimul timp pe numeroase activitati pentru cei care nu vin sa joace infiintand parcuri tematice si de distractie pentru copii, nu este o destinatie pentru familie si doar 10% dintre turisti vin aici impreuna cu copii.

 

  • Fantanile "La Bellagio"

Ce nu trebuie sa ratezi:

Fantanile La Bellagio, o fabuloasa simfonie vizuala de muzica, lumina si apa. (jeturi de apa ce danseaza pe o coregrafie perfecta de lumina si muzica clasica) - o modalitate romantica de a termina o seara in Las Vegas.

Freemont Street - centrul orasului, un show muzical si de lumina ca in nicio alta parte din lume. Aici a  fost construit un acoperis permanent din doua milioane de becuri si un sistem cu muzica ce acopera intreaga strada, pe de o parte si de alta aflandu-se cazinouri.

Gradina secreta - un paradis tropical dedicat animalelor salbatice. Recunoscuta pentru spectacolele unice oferite de delfini.

Plimbare cu gondola in mijlocul orasului - spectacol oferit de unul dintre cel mai mare complex hotelier, o plimbare cu gondola exact ca in Venetia, pe canalele din jurul resortului. Poti opta chiar pentru o plimbare cu un cantaret gondolier care te va insoti pe tot parcursul calatoriei. Toti care au incercat asa ceva, vorbesc de o experienta extraordinar de ralaxanta si magica.

 

Cazarea la un hotel in Las Vegas este intre 25 si 2500 de euro, depinde cat esti dispus sa cheltui. O camera la un hotel de 3 stele, fara masa inclusa ajunge la 50 de euro, iar daca optezi pentru un hotel de 5 stele cazarea porneste de la 95 de euro. La aceasta se adauga transportul cu avionul, la clasa economic un bilet costa intre 520 si 580 de euro, in functie de compania aeriana cu care doriti sa mergeti.

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Ghid de distractie online

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu